17then_and_now_17
U VAZDUHU · pop trash

Teško je poverovati da su devedesete bile pre par decenija. Zbog određenih situacija u našem društvu i danas, ponekad imamo utisak kao da su bile juče. Ali zub vremena niko ne može da izbegne. Vreme teče, mi starimo, a tako je i sa nekadašnjim seks simbolima.

Dame koje su tokom devedesetih godina proglašavane najlepšima, za kojima su muškarci ludeli širom sveta i kačili njihove postere u sobama, danas je teško prepoznati, a i karijere su im polako na zalasku. Njihovo pojavljivanje u javnosti je ranije izazivalo gužvu i euforiju, ali popularnost u kojoj su tada uživali, za mnoge od njih je sada davna prošlost.

U našoj galeriji ćemo vam predstaviti dame koje su bili seks simboli devedesetih godina, lepota ih i dalje krasi, ali ih je javnost uglavnom zaboravila. Od Karmen Elektre pa do Pamele Anderson, koja je kod nas bila toliko popularna da je dobila čak i pesmu, pogledajte kako danas izgledaju neke od najlepših žena iz sveta šoubiznisa poslednje dekade 20. veka.

Klaudija ŠiferOtvori galeriju
5a7988c9992dd_EbhRqBu__605 Savršeni dvojnici BEOVIZIJApic02 Vaskrsnula Beovizija: Gde je u svemu tome čar? page_cover_poznati Prvo su bili siromašni i nepoznati VOTEFORpic I mi Leu za Opru imamo · · · ·