momci-devojke
U VAZDUHU · urban flash

Opštepoznati stereotip je da muškarci manje vode računa o detaljima kada je u pitanju estetika u odnosu na svoje lepše polovine. To se jasno manifestuje u odeći koju nose, a isto se može reći i za način fotografisanja. Nedavno je na Tviteru osvanuo trend koji savršeno ilustruje kako devojke fotkaju svog partnera, a kako momci njih.

Razlike između objavljenih uporednih fotografija su zaista neverovatne. S jedne strane, ženske fotografije su savršeno osvetljene, slikane iz najboljeg mogućeg ugla i muškarci na njima izgledaju kao da poziraju, iako to nije slučaj za većinu njih. To pokazuje da su dame bile strpljive kada je trebalo da fotografišu svog dragog i želele su da on što bolje ispadne na slici. Momci, međutim, nisu uložili mnogo truda kada su fotografisali svoje devojke. One su na mnogima od njih uhvaćene u neprijatnom trenutku, na primer kada jedu ili nesvesno prave grimase. Šta nam to govori?

Jedno objašnjenje je da je ženama stalo da slikama uhvate najbolju stranu svog muškarca, dok momci manje ozbiljno shvataju fotografisanje i samo žele da se malo zabave i imaju uspomenu na koju će godinama kasnije gledati sa osmehom. Šta vi mislite? Da li i vi sa svojim dragim imate sličan problem? U našoj galeriji možete videti mnoge primere ovog fenomena.

Kako devojke fotkaju svog partnera, a kako momci njih?Otvori galeriju
pjimage - 2019-07-16T222841.674 Evo zašto atraktivni ljudi ne opstaju u dugim vezama Naslovna fotografija - znaci zodijaka (foto nalivka.net) Nema tog uticaja retrogradnog Merkura koji Forerov efekat ne može da poništi xIsiRLngSRWN02yA2BbK_submission-photo-7 5 prevara na koje turisti moraju da obrate pažnju fb_friday_diamonds-5d1cb782ba9de__880 Zanimljive činjenice o svemu i svačemu · · ·