odela naslovna
fotografija

Svi znamo izreku da „odelo ne čini čoveka“, ali činjenica je da doprinosi prvom utisku koji neko stekne o nama. Jedna neprofitna organizacija rešila je da pomogne onima koji nemaju sredstva za dobro odelo i ujedno pokazala koliku razliku ono pravi.

Organizacija pod nazivom Sharp Dressed Man osnovana je 2011. sa ciljem da pomogne muškarcima koji su izašli iz zatvora ili se vratili sa rehabilitacije da pronađu posao. Iza nje stoje otac i sin krojači, koji su odlučili da stara vrhunska odela koja njihovi klijenti više ne nose poklone ovim muškarcima. Oni veruju u druge šanse i u to da treba pomoći svakome ko želi da se potrudi, a njihov doprinos su odela. Na sledećim fotografijama možete videti koliko drugačije deluju pojedinci u njima u odnosu na svoju uobičajenu odeću.

Pre i posle odelaOtvori galeriju

muskarci u sopingu Kako izgledaju muškarci u šopingu sa svojim damama varke Slike koje pokazuju da ne možete uvek verovati svojim očima collage Jedan tata je želeo da se osveti rođacima neprijatne fotke Fotografije iz detinjstva kojih se ljudi najviše stide · · · · ·