Slike sa Godzilom
KULTURA · fotografija

Jedan australijski reditelj koji živi u Njujorku postao je senzacija na Instragramu zahvaljujući kreativnoj ideji i dobroj upotrebi fotošopa. On putuje svetom, a glavni partner na slikama mu je niko drugi do Godzila.

Kiran Marej putovao je sam svetom i u Čikagu video jednu zanimljivu prodavnicu stripova. Tu je pronašao simpatičnu figuricu Godzile koju je kupio i poneo dalje sa sobom. Kasnije je dobio ideju da postavi figuricu bliže aparatu i fotografiše je tako da deluje kao ogromno čudovište.

Odatle se jedna ideja nizala za drugom, baš kao što je on obilazio svetske znamenitosti ispred kojih se slikao sa figuricom. A kada je malo bolje naučio Photoshop, Kiran je krenuo da pravi urnebesne foto-montaže s drugarom na svakom mestu koje poseti.

U galeriji u nastavku donosimo vam samo neke od fotografija koje će vas nasmejati, a za veći izbor, posetite Kiranov Instagram profil.

Put oko sveta sa GodzilomOtvori galeriju
Božidarac City letnja preporuka #62: Mala škola fotografije u Božidarcu th-4-970x727 Foto jedrenje – Jedinstvena kreativna avantura naslovna Fotografije koje se prave jednom u životu 9-55 Živopisna Bavarska u slikama · · ·