Las Vegas klub (Foto: konbini.com)
U VAZDUHU · svet

Možda će vas njegovo ime zbuniti, jer se ovaj klub zove „Las Vegas“, dakle, pitate se vi- šta jedan američki grad traži na Novom Zelandu? Ime je samo ime, dakle, ako neko zna šta je prva asocijacija na slavni američki grad, znaće i zašto se striptiz klub, osnovan ranih 60-ih godina prošlog veka zove baš ovako.

U Oklandu, od 1962. godine u jednom delu grada noću se čuje dobra muzika i sijaju svetla koja pozivaju u provod. Destinacija za sve one koji žele da uživaju u striptizu je odavno čuvena, a poznati novozelandski režiser Tom Gould napravio je zanimljiv kratki film koji u skoro 7 minuta, na linčovski način priča priču o jednom slavnom klubu koji je danas samo eho onoga što je nekada bio.

U nastavku pogledajte film koji je za potrebe sajta Dazed snimio ovaj režiser. Kroz prostore Las Vegas kluba, vodi vas slavni rezident i dj, koji od muzike i dobrog šoa, ovde zarađuje još od sredine 70-ih.

Kina u smogu Kina se guši u smogu indonezija Potresne fotografije iz ustanova za mentalno obolele u Indoneziji island Fascinantna priroda Islanda mapa Da li znate koji je drugi jezik u kom delu sveta? · ·