screen-shot-2018-05-29-at-2-03-32-pm-1527617321
U VAZDUHU · trend

Promocija nove kolekcije šminke brenda Dior održana je u francuskom gradu Šantili, i okupila je šminkere koji su želeli da isprobaju svaki proizvod. „Backstage“ kolekcija dostupna je na sajtu Dior.com, ali se sredinom juna očekuje i u Sephora parfimerijama, kao i na njihovom sajtu, Sephora.com.

Nova kolekcija šminke, prikladno nazvana Backstage, predstavlja podmlađenu, svežiju i moderniju verziju klasične Dior linije. U skladu sa tim, zaštitna lica kampanje su Bela Hadid, Ču Von, Manuela Sančez i Rut Bel. Tvorci novih proizvoda vodili su računa o svakom detalju, od akrilnih pakovanja koja otkrivaju šta se nalazi unutra, do vodootpornih podloga za lice i telo, u čak 40 različitih nijansi. U pitanju je kozmetika koja prati potrebe Instagram generacije. Razlika u ceni u odnosu na prethodnu kolekciju je osetna, te je za podlogu nekada bilo potrebno izdvojiti 62 dolara, a danas 40.

„Podloga za lice je moj ključni izum. Želeo sam da kreiram podtonove koji odgovaraju različitim tipovima tena: rozikastom, maslinastom, žućkastom, bež… Tako da smo na kraju lansirali čak 40 nijansi. Ženama je sada lakše da odaberu ton koji odgovara njihovom tenu”, poručuje kreativni direktor, Piter Filips. Lice izgleda prirodno i sjajno, što je najvažnije hidrirano, i spremno je za nanošenje novih slojeva šminke. Potrebna vam je svega kap ili dve ovog proizvoda mlečne teksture da biste prekrile sve nesavršenosti, uz pegice koje se naziru (setite se kako je Megan Markl izgledala na dan venčanja; šire se glasine da je njen šminker Danijel Martin koristio upravo Dior podlogu za ovu priliku). Ako želite da postignete punu pokrivenost, utapkajte malo više, bez bojazni da će vam lice delovati veštački.

40 nijansi je razvrstano po podtonovima, tako da se brojevi kreću od 0 do 9, pri čemu početni označavaju svetlije nijanse i blagim prelazima stiže se do tamnijih tonova. Naravno, izbor svetlijih i neutralnih tonova je veći, i kreatori su uvereni da će svaka dama moći da pronađe pravu nijansu za sebe. U predstojećim mesecima, moguće je plasiranje novih tonova ukoliko se ukaže potreba. Tim će pratiti prijem žena, i osluškivaće njihove reakcije.

Pored zvezde nove kolekcije, podloge za lice, na rafovima će se pojaviti i palete za različite namene, kao i četkice. Paleta za blistav ten, za koju treba izdvojiti 45 dolara, sastoji se od 4 sjajna i svilenkasta hajlajtera, u pink roze, bronzanoj, zlatkastoj i šampanj nijansi. Modeli nisu odoleli, pa su u Francuskoj uzeli četkice u ruke i sami naneli hajlajtere na lice, i, naravno, preterali su.

Još jedan zanimljiv proizvod koji vas očekuje, jeste paleta za konturisanje, dizajnirana u saradnji sa Belom Hadid. „Ona je majstor konturisanja”, hvali je Filips. „Ovo su nijanse koje ona rado nanosi. Njen ten je svetao, ali u pojedinim trenucima poprima maslinastu notu.” U ponudi su dve mat palete, kao i dve prozračne.

Kada su u pitanju senke za oči, njihova cena iznosi 49 dolara, i one donose jedan novitet. Naime, prvi u redu je kremasti prajmer, a zatim senke, čije su nijanse poređane od hladnijih ka toplijim. Svaka paleta sadrži osam svilenkastih senki, i jedan prajmer.

Ako niste ljubitelj paleta karmina, možda vas Dior-ov dizajn oduševi, pa se odlučite da ga isprobate. Prvi red čine svetlucavi, drugi red sedefasti, a treći red mat ruževi. Ako vam je lakše, možete kupiti četkicu za nanošenje, ali naša preporuka je da ga utapkate prstima, da biste postigle nonšalantan izgled. Većina ruževa je u neutralnoj roze nijansi, međutim izbor je zaista širok. Filips preporučuje ženama svetlije puti tamno braon nijansu sa crvenim podtonom, a damama koje imaju tamniji ten, nijansu breskve. U pitanju je sasvim nova linija, kao i drugi proizvodi u novoj kolekciji.

To nije sve, Dior je za vas pripremio i trodelni set u prahu za obrve, kao i čak trinaest četkica za različite vrste šminke.

Moj bicikl Kako da postanete deo porodice slobodnih biciklista page-cover-glitter-butts Zadnjice sa šljokicama: Novi letnji trend na Instagramu photo-1490725263030-1f0521cec8ec U damskom stilu: Hit šeširi za letnju sezonu hbz-sunglasses-index-1523032899 Naočare za sunce: Koje modele ćemo nositi ovog leta · · · ·