landscape-1490820951-hbz-novak-djokovic-miami-home-00-index
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Srpski teniski as nema mnogo sreće na terenu u poslednje vreme. Zbog povrede lakta propustio je masters turnir u Majamiju, ali izgleda da se poseta ovom gradu u Floridi ipak na neki način isplatila. Budući da je sebi i svojoj porodici kupio stan u luksuznoj zgradi pored plaže.

Zdrada nosi naziv Eighty Seven Park, a za njen dizajn je zadužen Renzo Piano, jedan od najslavnijih arhitekata današnjice. Pogledaje kako će izgledati enterijer i eksterijer ove luksuzne građevine kada bude skroz završena.

Lokacija zgrade je gotovo savršena, budući da se nalazi tik pored plaže i između dva parka. Ne treba trošiti reči o veličanstvenom pogledu na more i prelepoj terasi sa ležaljkama, na kojoj će Novak sigurno moći da se opusti u pauzama između napornih turnira.

Novakova nova rezidencija poseduje tri spavaće sobe što je sasvim dovoljno za njegovu porodicu. Srpski teniser je izjavio: „Zgrada poseduje sve što je potrebno za Jelenu, malog Stefana i mene.“

Nole će imati pristup privatnom parku ispred zgrade, kao i bazenima sa barom ako mu bude stalo da izađe iz stana, ali i dalje uživa u privatnosti daleko od medija i svojih obožavatelja.

Osim svih prednosti i kvaliteta usluge, uključujući i restoran, Novaka je privukao i originalni arhitektonski dizajn zgrade i dobra lokacija. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju i ostale prostorije u Eighty Seven Park luksuznoj zgradi.

Eighty Seven ParkOtvori galeriju
ja-soon-kim-botanical-arrangements-1_cover Vizuelni zen: Prelepi biljni aranžmani njujork Big Bend: Najviša zgrada na svetu biće ponovo u Njujorku japan Da li znate šta je kotatsu? kanc Kancelarija kao mesto uživanja · · · · ·