Od prvog dana oni ne brinu o volumenu
U VAZDUHU · urban flash

Oni koji se pripremaju za skoro roditeljstvo imaju zasigurno neke trenutke u toku dana kada razmišljaju o tome kako će izgledati njihovo sunce.

Istina je da će vam mnogi koji su već iskusili radosti roditeljstva reći da su prve dve godine pravo mučenje u kojem pelene i podrigivanje nekada idu zajedno a nekada odvojeno, ali miris mleka biće dugo jedino što ćete osećati, svidelo se to vama ili ne…

Ono što vas u tim trenucima može zabaviti jeste pogled na njihove prve vlasi bilo da su prave ili u loknama, a u slučaju da je vaše dete rođeno sa kosom zabavi neće biti kraja!

Svi koji do sada nisu čuli da deca mogu biti rođena i sa kosom trebalo bi da se sa ovim fenomenom ili normalnom pojavom na vreme upoznaju. Nije u pitanju nikakva genetska smicalica niti nepravilnost, jednostavno – neka deca već po rođenju imaju veoma bujnu kosu.

Kada se misli na bebe obično se veruje da su sve bebe jednake – plačljive i ćelave, međutim ima i dece koja se rađaju kao da su upravo izašla iz frizerskog salona. Volumen i bujnost obično nisu njihovi problemi, a da je to zaista tako – pogledajte u našoj galeriji, na fotografijama gde su neka deca snimljena samo dan ili dva nakon porođaja!

Od prvog dana oni ne brinu o volumenuOtvori galeriju
Kako vino utiče na ljude Kako ljudi izgledaju nakon jedne, dve i tri čaše vina Teškoće u odrastanju žena Stripovi koji pokazuju sa čim se suočava savremena žena Vandalizam nevinog karaktera Tanka linija između vandalizma i aktivizma Kad momci kupuju šminku Zašto dečko ne treba da vam kupuje šminku · · ·