muskarci u sopingu
fotografija

Nije tajna da žene više vode računa o svom izgledu od muškaraca pa samim tim više vremena provode i u šopingu, birajući idealne odevne kombinacije. A kada u taj pohod idu zajedno, ponekad se mogu primetiti zaista očajni izrazi na muškim licima.

Po pravilu, muškarci obično nisu ljubitelji šopinga, ali moraju da pomognu svojim lepšim polovinama oko nošenja svih tih kesa sa novim stvarima. Dok čekaju da one isprobaju „samo još ovo“, može se desiti da klonu duhom. Ako se u blizini nađe neko da to fotografiše, rezultati će pokazati sav očaj i beznađe u njihovim očima, ili čak kako dremaju usred nekog tržnog centra.

U našoj galeriji možete videti dosta primera njihove tuge goleme koji će vam otkriti koliko je zaista ovaj problem prisutan u našem društvu. Reći ćemo samo jedno: dame imajte milosti!

Čekajući lepšu polovinu u kupoviniOtvori galeriju
varke Slike koje pokazuju da ne možete uvek verovati svojim očima collage Jedan tata je želeo da se osveti rođacima neprijatne fotke Fotografije iz detinjstva kojih se ljudi najviše stide island-house-michigan-bear-paper-mackinac-gallery-oddsandends-unsorted-161888-2 Usamljene kuće na prelepim ostrvima · · · ·