Dalton Ross je postao sin od kartona
U VAZDUHU · urban flash

Kada je Dalton Ross otišao na studije u London, znao je da će njegova porodica biti pomalo tužna što je napustio porodični dom. Međutim, kako odluka o njegovom školovanju nije došla iznenada verovao je da će njegovim ukućanima, a posebno majci, biti dovoljno da ga povremeno vidi, pa da sve bude kao i kada je živeo sa njima.

Njegova majka je baš tako i razumela Daltonovu šalu. Jer on je pred odlazak u London napravio svoju fotografiju i to u prirodnoj veličini, na kartonu, tako da njegovi ukućani ne pate previše i da se postepeno naviknu da on nije sa njima.

Zahvaljujući sjajnom smislu za humor, njegova majka je baš tu priliku iskoristila da nastavi da živi normalno, zajedno sa kartonskim isečkom koji je trebalo da joj zameni sina. Da li bismo prema fotografijama koje možete da vidite u galeriji rekli da se Susan Talley dobro snašla, i da joj sin ne nedostaje previše? Oh, da!

Dalton Ross je postao sin od kartonaOtvori galeriju
Vereničko prstenje slavnih Kako izgleda vereničko prstenje poznatih Neprimerene igračke Najneprimerenije igračke za decu 13 neobičnih životinja Kao iz mašte: 13 životinja neverovatnog izgleda (drugi deo) Šta bi se desilo kada bi svi postali vegetarijanci? Šta bi se desilo kada bi svi postali vegetarijanci? · · ·