Justin Lebon je zaprosio devojku uz pomoć Monopola
U VAZDUHU · urban flash

Justin Lebon i njegova devojka Michal Ott odrasli su u istoj ulici u Kaliforniji, međutim, upoznali su se tek mnogo godina kasnije zahvaljujući sajtu za upoznavanje mladih „Match.com“. Tokom zabavljanja shvatili su da se odlično slažu i da bi njihova zajednička budućnost mogla da bude ovenčana brakom, ali Michal je čekala da Justin napravi prvi korak.

Kako su oboje voleli društvene igre, a naročito Monopol, Justin je rešio da napravi malo iznenađenje na Božićno jutro 2014. On je unajmio Marka Beckera, momaka specijalizovanog za izradu sitnih predmeta od drveta koji mu je pomogao da dizajnira i napravi specijalnu tablu Monopola na kojoj se nalazi i jedna tajna šupljina u koju je Justin smestio prsten.

Kako su kockice za igru bile napravljene tako da Michael svakako dobije sedmicu, na tom polju se prema planu nalazilo polje za „šansu“ a kartica je umesto uobičajene glasila: „Hoćeš li se udati za mene?“. Prsten je bio spreman, baš kao i Justinova devojka, koja je odmah rekla „Da“.

Justin Lebon je zaprosio devojku uz pomoć MonopolaOtvori galeriju

Nisu ponosne na ove fotografije I poznate ličnosti imaju loš dan Prijateljstvo među životinjama Među drugovima nema svađe Kad mama napravi frizuru Kako to izgleda kad vam mama napravi frizuru Kako muškarci imitiraju žene na Instagramu Iz muškog ugla: Šta žene rade na Instagramu · · ·