Scarlett Johansson
PULS GRADA · moda

Mnogim dizajnerima neko poput Scarlett Johansson zapravo bi mogla biti san – ona je staložena, uvek sa sobom nosi retro dah, i naravno sećanje na glamurozne dekade starog Holivuda.

Ipak, sigurni smo da niko nije ni u stanju niti u prilici da Johanssonovu pamti sa početka njene karijere, i to ne u profesionalnom, već u stilskom smislu, a nema ni potrebe, jer je ovekovečena je i sačuvana od zaborava njena stilska avantura, za koju se ne bez razloga, slobodno može reći da je uzbudljivija od rolerkostera.

Od tinejdž do kasnih dvadesetih Scarlett se tražila, a samo žene koje su prošle kroz isto znaju koliko je ta faza kompleksna, a onda je u 29. godini ponosno počela da nosi komade dizajnera poput – Oscar de la Renta, Dolce&Gabbana, baš kao da joj je neko došapnuo da je došlo vreme za potpuni preobražaj. Verovatno nikada nije zažalila zbog takve odluke, a mi još manje – lepa, u najlepšim tridesetim i sa istančanim ukusom koji joj konačno ne manjka!

Stil Scarlett JohanssonOtvori galeriju
H&M H&M obeležava deceniju saradnje sa poznatim dizajnerima Tommy Hilfiger 2015. Tommy Hilfiger – Rolling Stones kao inspiracija za prolećnu kolekciju Daria Werbowy Trendovi za predstojeću jesen Kate Moss Mark Wahlberg Najprovokativnije reklame za džins · · · ·