Journey City magazin
U VAZDUHU · promo

Naturalizovani švajcarski časovničar, zlatar i amaterski naučnik Johan Jakob Švepe je posle 10 godina eksperimenata uspeo da rastvori gas u vodi i izumeo je prvi industrijski proces proizvodnje i flaširanja mehurića (proces karbonizacije). Bila je 1783. kada je Švepe u Ženevi osnovao čuvenu Schweppes kompaniju.

Te godine i na tom mestu počela je moderna industrija gaziranih pića. Da, Schweppes je najstarije bezalkoholno piće na svetu, stariji čak i od Coca-Cole! Švepeova soda-voda odobrena je čak i za prodaju u apotekama. Korišćena je za lečenje različitih bolesti, na prvom mestu malarije i groznice. Kako je Schweppes postao omiljeno piće jedne kraljevske porodice, koje su modele proizvođaći birali da ih reklamiraju i kako se u to sve uklapa tigar, simbol brenda, saznajte u ovom tekstu.

Agro akademija Diplomirala prva generacija polaznika „Chipsy Agro Akademije“ Mivela City letnja preporuka #34: Mg Mivela – nova voda bez mehurića Huawei Fullview display HUAWEI Y7 Prime 2018: Došlo je vreme za veće FullView displej telefone Boca coca cola Kako je nastala najpoznatija boca na svetu? · · ·