naslovna
fotografija

Ovih dana, rumunska prestonica Bukurešt bori se sa ekstremno hladnim vremenskim uslovima. Posledica toga je da je skoro ceo grad zaleđen i da je pretrpeo puno štete na skoro svakom koraku.

Situacija je takva da svi koji izlaze napolje moraju biti veoma oprezni po ledu i obazrivi da neka grana ne padne na njih, jer su ulice prepune takvih prizora. Deluje kao da bi klizaljke i te kako pomogle u boljem kretanju kroz ovakav pejzaž. Čak su i neki kablovi popucali od hladnoće, tako da su recimo neki gradski tramvaji ostali bez struje.

Noćni pogled na sve ovo je posebna priča, jer deluje kao da je u pitanju neki pravi post-apokaliptični film. Neko je bio i dovoljno pribran da sve to zabeleži objektivom foto-aparata, tako da je pred vama jedna cela ledena galerija. A šta biste vi uradili da se probudite i ovo je prvo što vidite?

Zaleđeni BukureštOtvori galeriju
Naslovna fotografija - Untitled (cowboy) by Richard Prince 10 najskupljih fotografija na svetu Naslovna fotografija - Fotografija 13. pokušaj probijanja blokade u pojasu Gaze pored slike Sloboda vodi narod Ežena Delakroa (foto twitter.com) 10 kultnih fotografija i priča koje se kriju iza njih naslovna Ovo su najpopularniji Instagram postovi australijskog turizma naslovna Ovo će nasmejati sve mame · · · ·