Zayn Malik Converse
PULS GRADA · stilistika

Converse ne usporava. Predstavljena početkom godine, globalna kampanja Rated One Star ponovo postaje centar pažnje i sa novim, glavnim junakom razbija uobičajene šeme! Zayn Malik se, ovog leta, priključuje timu. Njegov tvrdoglavi, buntovni stav i autentičan stil savršeno se slažu sa potpuno nekonvencijalnim One Star modelima.

Zayn izgleda totalno drugačije od svih drugih, prati svoj stil i put. Kreativan je i autentičan u svemu što radi. Želi da nadmaši sebe i da živi po sopstvenim pravilima!

One Star je namenjen svima koji su jasno iskoračili ka drugačijem. Onima koji gledaju u budućnost i ne osvrću se nazad. One Star se kladi na autentičnost, stvoren da naglasi nepredvidivost, spontanost i hrabrost mladih ljudi. Postavlja sopstvene standarde, bez pokušaja da se prilagodi postojećim pravilima. Već decenijama naglašava da je najvažnije biti svoj, ići svojim putem i ne utopiti se među ostale. Nije samo stvar u patikama – nego u stavu i načinu života!

One Star Carnival Pack je kolekcija koja unapređuje stil ’90-ih. Koriste se motivi bloka boja, trenda iz skejtbord supkulture, koji kombinuje oštre, drečave boje, koje se ne nalaze samo na patici, nego i na pertlama. One Star Carnival modeli su napravljeni od kvalitetnog velura, sa OrthoLite ulošcima u boji koji služe za amortizaciju pritiska i komfor.

Kolekcija je dostupna u Converse šopovima: Ušće SC i Knez Mihailova.

how-to-dress-heatwave-1532431374 9 zlatnih pravila odevanja na visokim temperaturama collage Modni stil španske kraljice Leticije može da parira Kejt Midlton collage Kultni modni komadi poznatih ličnosti cover www.theactionelite.com Zašto je Džejms Bond muška ikona stila · · ·