ljudi
U VAZDUHU · urban flash

Svako se barem jednom našao u situaciji u kojoj želi da impresionira određenu osobu ili da pređe na sledeći nivo u partnerskom odnosu. I šta raditi kada ste licem u lice sa osobom na koju želite da ostavite utisak? Svakako se ne treba ukočiti od treme.

Govor tela je nešto što svakako može da nam pomogne ili odmogne u tim situacija, a činjenica je da smo retko svesni šta tačno poručujemo drugima svojim govorom tela. Da, nije sve u rečima. U nastavku članka pogledajte video o tome kako da uz pravi govor tela steknete poverenje sagovornika. I činjenica je da koliko god prave reči otvarale gvozdena vrata, isto toliko nas pravi govor tela može brže dovesti do cilja. Ljudi često nisu ni svesni šta poručuju svojim telom, a često je veoma bitno znati kako se držati i predstavljati u kakvoj situaciji.

simp Šta će nam tarot kad imamo Simpsonove "Perfetti Sconosciuti" 3, 4 ili 100 puta – koliko često lažemo i zašto? miž Kako svet drugačije doživljava žene i muškarce Slovenski filmovi Kako bi izgledali poznati filmovi da su snimani u Istočnoj Evropi · ·