Kako vino utiče na ljude
U VAZDUHU · urban flash

Od ranije vam je sigurno poznato da alkohol utiče na ljudsko ponašanje, te da ste kada ga konzumirate u stanju da kažete stvari koje trezni sigurno ne biste.

Često alkohol može da intenzivira negativne emocije i iz vas izvuče ono najgore kroz mrzovolju, agresivnost bilo fizičku ili verbalnu, zato bi trebalo da uvek znate za meru. U slučaju malog eksperimenta koji smo vam pripremili bićete u prilici da vidite kako alkohol može da promeni čoveka, i to postepeno – od čaše do čaše.

Alkohol obično najpre počne sa opuštanjem onih delova tela koji su strukturno govoreći poput našeg jezika – prepuni receptora i lako bivaju svladani, zato neka vas ne iznenadi što posle neke čaše imate poteškoća u izražavanju, a osećaj zadebljanja jezika nikako da savladate. U ovoj seriji fotografija, svaka osoba bila je fotografisana u treznom stanju, a onda nakon jedne, dve i tri čaše vina.

Objektiv brazilskog fotografa Marcosa Albertija ostaje objektivan i „jedini trezan“ jer oni koji su predmeti fotografisanja polako, ali sigurno postaju sve veseliji ili zamišljeniji, u zavisnosti od toga kakvo je bilo njihovo raspoloženje kada su počeli da piju. Pogledajte fotografije i uverite se i sami, ali izgleda da svaka nova čaša ima svoju priču…

Kako alkohol utiče na ljudsko raspoloženjeOtvori galeriju
Teškoće u odrastanju žena Stripovi koji pokazuju sa čim se suočava savremena žena Vandalizam nevinog karaktera Tanka linija između vandalizma i aktivizma Kad momci kupuju šminku Zašto dečko ne treba da vam kupuje šminku Šta sve može biti seksi Na svakom meridijanu nešto je drugo privlačno · · ·