madonna-son-cover-elvis-presley-920x584
KULTURA · muzika

Madona je nedavno sa sinom Dejvidom snimila obradu pesme Elvisa Prislija „Can’t Help Falling in Love”. Na svom Instagram nalogu postavila je kratak video, a u njegovom opisu napisala je: „Lisbon Living Room Sessions! On.” Na videu se vidi Madona kako svira gitaru i peva, dok je sin Dejvid prati na klaviru i peva prateći vokal.

Na snimku se vidi kako oni počinju i prekidaju izvedbu nekoliko puta, da bi na kraju Madona, na inenađenje svog sina, rekla kako želi sve iz početka.

Prošlog meseca, ova pop diva probudila je znatiželju svojih fanova nakon što je izbacila tizer za novi album koji vredno priprema. Njen trinaesti album pod nazivom The Rebel Heart izašao je u martu 2015, i od tada Madona nije snimila ništa novo. Izgleda da je ovim videom želela da zagolica maštu i najavi novi materijal kome se svi radujemo!

VATRA Muzička recenzija: Vatra „Akustik u Lisinskom“ (Dallas) Print Međunarodni festival Dani orgulja – Dies organorum Organizam Muzička recenzija: Organizam „Intergalaktički cirkus“ (Longplay) DK-PromoPhoto-Press-landscape-HI-RES-photo-by-Goran-Lizdek Dubioza kolektiv na Tašmajdanu · · · ·