juzt
U VAZDUHU · urban flash

Za većinu ljudi miris nije samo miris-to je sećanje. Mirisi su povezani sa našim mozgom i za razliku od dodira ili ukusa utiču na naše raspoloženje. Određeni miris može učiniti neverovatne stvari za naš um i telo- od stresa do krajnje sreće.

Mirisi strašno utiču na naše raspoloženje, ovo čulo je povezano sa moždanim aktivnostima kao što su emocije, pamćenje i učenje. Dakle, jednostavno udisanje mirisa može uzrokovati mnoge promene u telu. Prepoznavanje onog što je ugodan miris za vaše telo i um je prvi korak u pronalaženju savršenog mirisa. Tako je i sa parfemima. Pronađite sastojak koji vam najviše odgovara i naći ćete idealan pafrem.

1. Lavanda je za idealna za spavanje

Ovaj cvetni miris zaista može da utiče na raspoloženje. Može pomoći da smirite živce, može pomoći i u mentalnoj i fizičkoj relaksaciji. Dokazano olakšava probleme sa spavanjem i depresijom.

2. Citrusni mirisi povećavaju energiju

Ova mirisna nota ima isti efekat kao kafa, zaista pomaže prilikom povećanja energije i koncentracije. I još pritom osvežava.

3. Vanila je poboljšava raspoloženje

Neka vas ne zavara što je blag miris- vanila zaista može da nas učini srećnijima. Jedan dašak vanile može pobuditi osećaj radosti.

4. Jasmin pomaže kod depresije i anksioznosti

Kao i lavanda i jasmin ima umirujući efekat. Takođe, ovaj miris može pomoći da poboljšate poverenje, optimizam i energiju.

5. Cimet je za oštar um

Ovaj slatki mirisni začin pomaže kod mentalnog umora i čisti i budi čula, čineći stvari jasnijim u glavi. Poboljšava koncentraciju i fokusiranost.

poz Oni su raskinuli dok su radili zajedno prezimena Najčešća prezimena u Evropi zastave Najlepše zastave na svetu ip Gde da izvedete partnera/partnerku u odnosu na horoskopski znak · · ·