collage
PULS GRADA · stilistika

Dolazak zime i prvi sneg naterali su nas da iz garderobera izvučemo tople jakne i ostali propratni asesoar ne bi li smo se makar malo zaštitili od hladnoće… Mada glomazna jakna nije ni izbliza tako šik kao kombinacija dobrog kaputa i šešira, beretke ili šubare, nekada prosto moramo da se odreknemo svog damskog stila i pribegnemo praktičnijem rešenju. No, dobra vest je da su perjane štepane jakne ponovo vrlo trendi, a kako ih i vi možete nositi sa stilom, pogledajte u nastavku.

Bilo da se odlučite za XXL model i čizmice do članka, dugu jaknu i bele patike, kraći model sa pojasom na vezivanje, jednobojnu ili možda kariranu koju ćete vešto uklopiti uz druge dezene, jakna će vašim zimskim kombinacijama dati završni pečat i podići ih na jedan viši nivo. U pogledu kolorita, ova sezona nudi obilje eklektičnih nijansi koje u sebi sublimiraju najlepše prolećne i letnje tonove – mimoza žuta, sočna narandžasta, jarko crvena, nežna pink, uzbudljiva plavo-ljubičasta… A ukoliko ipak više volite minimalizam, odaberite jaknu u senf žutoj, karamel, beloj, sivoj, maslinastoj ili crnoj boji. U pogledu printa, on najbolje dolazi do izražaja na asimetričnim krojevima i oštrim linijama, te ako vam je takav stil blizak, slobodno zaigrajte na kartu različitih dezena. Ukoliko i dalje imate nedoumicu po pitanju modnog potencijala glomazne zimske jakne, pažljivo prelistajte galeriju koja sledi. Pregršt zanimljivih street style kombinacija sa ovim nepravedno zapostavljenim komadom u glavnoj ulozi sigurno će vas razuveriti.

Kako stilizovati zimsku jaknu ove sezoneOtvori galeriju

stivali-di-vernice-moda-autunno-inverno-2018-2019-1543249184 Kako da kombinujete hit lakovane čizme ove zime hbz-winter-palettes-index2-1542053094 Zimsko venčanje kao iz bajke collage 8 sjajnih predloga da stilizujete kardigan ove zime collage Najlepša izdanja za praznične žurke u režiji poznatih dama · · · ·