Na letovanju
PULS GRADA · lepota

Zaštita kože od Sunca, uz neku od savršenih procedura koje zaposleni u Diva Laser Centru nude predstavlja idealnu kombinaciju da se sa mora vratimo sa zdravom, blistavom kožom, odmorni i sa širokim osmehom na licu.

Neke od naših preporuka s obzirom na višedecenijsko iskustvo su mezoterapija lica, tela ili kose, PRP ili Cellular Matrix tretman. Uz to, nega kože hidrantnom kremom je od prvorazrednog značaja. Nove kreme iz Diva Laser Centra, Extreme lift i Aqua lift su bez konkurencije za 24 časovnu hidrataciju kože u letnjim mesecima.

Mezoterapija intenzivno hrani i hidrira kožu lica, tela i kose, što ima ogoroman preventivni uticaj na stvaranje svih onih štetnih posledica izlaganja suncu. Injektovanjem mezokoktela direktno u mezoderm- središnji sloj kože, koža dobija sve aktivne sastojke koji su joj potrebni da napravi „štit“ od prekomernog izlaganja suncu. Vitam C iz mezokoktela deluje kao snažan antioksidativni agens, a osim toga stimulativno deluje na sintezu kolagena u koži. Hijaluonska kiselina daje koži volumen i intenzivno je hidrira, a peptidi i faktori rasta regenerišu i revitalizuju kožu.

PRP, kao neizostavni tretman koji se u svetu preporučuje pre leta, predstavlja našu drugu preporuku. Procedura je stekla ogromnu popularnost s obzirom da je u pitanju 100 odsto prirodan tretman, da su efekti neodoljivi, a jednim tretmanom se dobija: smanjenje proširenih pora, preventivni uticaj na stvaranje bora, smanjenje flekica i drugih nepravilnosti na koži lica. Tretman uključuje injektovanje faktora rasta matičnih ćelija u kožu lica, tela ili kose koji imaju izražen antiinflamatorni, antioksidativni i podmlađujući uticaj.

Cellular Matrix je nešto sasvim novo u Laser Centru Diva, a kombinuje PRP sa hijaluronskom kiselinom. Ovom kombinacijom dobija se efekat intenzivne hidratacije kože, uz povećanje volumena kože i izražen efekat podmlađivanja. S obzirom na to da sa svakim novim sunčanjem koža postaje suvlja, ovo predstavalja magičan put da koža i leti bude hidrirana, voluminozna, nahranjena i zdrava. Za koju god da se proceduru odlučite, koža će vam biti zahvalna. Neka predstojeće leto bude najlepše do sada!

sun care linija 2017 TISK_cover Afrodita kozmetika: Sun Care proizvodi beli zubi_cover Idealno vreme za beljenje zuba je leto 18221883_1885140088440455_7850867714409763202_n Deux All Natural – Podržite prirodnu kozmetiku NHA_17203_BluePush_Styling_Range_BV_2_1_CMYK NIVEA Care & Hold: Linija proizvoda za stilizovanje kose · · ·