Leo Burnett i Strauss Adriatic
U VAZDUHU · promo

Uz prvu jutarnju kafu, 25. juna u bioskopu Cineplexx Ušće, premijerno je emitovan film “Moj grad se budi”, prvi dokumentarni film koji govori o jutru i ljudima. Doncafé je pozvao ljude iz svih krajeva Srbije da zabeleže svoje jutarnje uživanje u kafi, a izborom najupečatljivijih video klipova i sjajnom montažom nastao je optimistični dokumentarac koji budi emocije.

“Reditelj se obično oslanja na kreativnost i talenat svojih najbližih saradnika- scenariste, direktora fotografije, a čar ovog projekta je upravo to što su ljubitelji Doncaféa koautori filma o buđenju gradova. Rezultat je, čini mi se, jedna vrlo simpatična emotivna i žanrovski kolažna roller-coaster vožnja u kojoj su naši “džezveri” na originalan način prikazali optimizam i pozitivinu sliku sveta koji ih okružuje”- rekao je Gregor Kovačević, reditelj filma Moj grad se budi.

Šira publika mogla je film da pogleda i online, paralelno sa održavanjem premijere u bioskopu. Publika je sa oduševljenjem pozdravila ovo autentično filmsko ostvarenje i nagradila ga gromoglasnim aplauzom.

Doncafé je ovim filmom pokazao kako je kafa neizostavni deo svakog jutra, i omogućio svim ljubiteljima kafe da budu kreatori jednog ovako jedinstvenog i autentičnog dokumentarnog filma o jutru i ljudima.

cover gorki list „Gorki List“ je pokrenuo konkurs za najbolji video QR2 Svet je izabrao „Qatar Airways“ Coca-Cola nagradna igra Osvoji nagradu za svoje nezaboravno leto Letnji bioskop Sedmi “Dan Odgovornosti” kompanije Pernod Ricard · · · · · ·