bs
U VAZDUHU · urban flash

Možda ste se zapitali kako je to Adam Levine dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih, a recimo Denzel Washington, Julija Roberts ili George Clooney ih nemaju. Ispostavilo se da je procedura dodele zvezde na Bulevaru slavnih malo drugačija nego što smo zamišljali.

Svake godine Hollywood Chamber of Commerce predloži oko 20 ljudi koji bi mogli da dobiju čuvenu zvezdu. A da bi slavna ličnost dobila zvezdu, mora da ima bogate sponzore iza sebe. I tek kada se utvrdi da su dovoljno bogati, kandidatura može da se prihvati. Tada poznata ličnost potpiše formular u kom potvrđuje da će prisustvovati ceremoniji „otvaranja zvezde“. A činjenica je da poznata ličnost mora da bude pet godina dostupna za planiranje ceremonije.

Dakle, kada se odabere ličnost, ona sama mora da snosi troškove ove ceremonije. Sama zvezda kao i njeno postavljanje košta 40 hiljada dolara. Zvuči kao prilično pozamašna suma za parče trotoara. Deo novca se koristi za izgradnju zvezde a ostatak za održavanje trotoara slavnih. Koje sve to ličnosti imaju svoju zvezdu, pogledajte ovde.

istock-519266138_cover1 LinkedIn: Poslovi sa najboljom perspektivom u 2017. hor Najgore horoskopske kombinacije Seksting - foto iz filma "Klip" Seksting: Nova opasna razonoda tinejdžera paperboyo-paper-cut-outs-1-1_cover Zabavne slike transformacije svetskih znamenitosti · · ·