cover
U VAZDUHU · pop trash

Što su nekada bili bendovi Backstreet Boys i NSYNC, danas je grupa One Direction. Tinejdžerke širom sveta lude za njima, plaču i čupaju kosu. A ko je tu kada treba da se vodi na njihov dugo očekivani koncert, ako ne brižne tate. Poznato je da će očevi učiniti sve za svoje mezimice, makar to značilo i da će se oni „tek za nijansu“ manje zabaviti.

Očevi izgleda nisu fanovi boj bendova, ali s obzirom da njihove ćerke jesu, oni su spremni da se žrtvuju i prisustvuju koncertu, i ako bi evidentno radije radili nešto drugo. Kako bi preživeli na hiljade fanova koji urliču tokom nastupa grupe One Direction, tate će staviti čepiće za uši, zuriti u telefon, a možda malo i dremnuti.

Sve će se to jednog dana isplatiti, kada se pretvori u lepu i nostalgičnu priču o bliskom odnosu oca i ćerke, koja će trajati mnogo duže nego bilo koji bend na svetu. Uostlom, One Direction se polako raspadaju, pa tate mogu da danu dušom, barem na neko vreme.

Kako se očevi provode na koncertu grupe One DirectionOtvori galeriju
cover Bebe koje liče na poznate ličnosti pagecoverphotobomb Ponekad i poznati kvare tuđe fotografije game-of-thrones-ice-ice-baby_cover Game Of Thrones: Parodija hita „Ice, ice Baby“ Od sjaja do očaja Izgled Kim Kardashian u tri koraka - naslovna Od sjaja do očaja: Izgled Kim Kardashian u tri koraka · · ·