Moja Kravica trougao
U VAZDUHU · promo

Nakon više od 20 godina jogurt u čuvenoj „Trougao“ ambalaži vratio se na naše tržište. Proizvođač „Moje kravice“, kompanija Imlek organizovala je posetu predstavnika medija mlekari u Padinskoj Skeli kako bi ih upoznala sa načinom proizvodnje najkvalitetnijih jogurta koji nastaju preradom mleka isključivo vrhunskog kvaliteta, kao i sa tehnologijom koja se tom prilikom koristi.

Moja Kravica “Trougao” jogurt fantastično je prihvaćen među potrošačima. Legendarni dobri stari trougao zapravo je Tetra Pak pakovanje Tetra Classic® Aseptic u formatu od 200ml sa perforacijom, koji predstavlja suštinske vrednosti koje neguje Tetra Pak, poput kvaliteta, inovacije i ispravnosti hrane. Ovaj proizvod je simbol našeg detinjstva, lepih uspomena i zajedničkih trenutaka sa porodicom i prijateljima. Mnogi od nas su odrasli na mleku i jogurtu iz ambalaža kao što je trougao. Partnerstvo između Imleka i Tetra Paka započelo je pre više od 50 godina, kada je 1963. godine Tetra Pak postavio prvu mašinu za pasterizaciju mleka u Srbiji u PKB-u“, rekao je Frančesko Faela, generalni direktor Tetra Paka za jugoistočnu Evropu.

Višedecenijsko partnerstvo Imleka i Tetra Paka datira još od 1963. godine, a zanimljivo je da je čuvena „Tetra Classic“ ambalaža prvenac ove kompanije, zaslužna za nastanak i razvoj Tetra Pak-a. Pored toga što su predstavnici medija otkrili sve o važnosti kvaliteta ambalaže u kojoj se čuvaju Imlekovi jogurti, degustacijom Moja Kravica „Trougao“ jogurta prisetili su se dobrih starih vremena i epohe čiji je simbol upravo ovaj jogurt.

„Inovacija koju predstavlja Moja Kravica „Trougao“ jogurt, baš kao i brojni novi proizvodi koje smo u poslednje vreme ponudili potrošačima, rezultat su našeg nastojanja da izađemo u susret svim njihovim željama. Moja Kravica „Trougao“ jogurt je zahvaljujući brojnim upitima vernih potrošača i vraćen u prodaju posle više od 20 godina. Brojne tehničko-tehnološke barijere savladane su zahvaljujući jednoipogodišnjem radu Imlekovih i Tetra Pak-ovih inženjera. Ideju o povratku Trougla realizovali smo pre svega zahvaljujući partneru kakav je Tetra Pak, svetski priznata kompanija u proizvodnji kartonske ambalaže, koja je upravo i osmislila ovo pakovanje pre sedam decenija“, izjavio je Slobodan Srećković, regionalni direktor marketinga kompanije Imlek.


Zepter Therapy Air Ion Kako se zaštititi od ambrozije i sve većeg zagađenja vazduha? Edukativne radionice u Coca Cola podška mladima Besplatna edukacija za nezaposlene mlade u 10 gradova Srbije Prijavljivanje je u toku! Atlantic Grupa traži novu generaciju polaznika Poslovanje sa svrhom Počeo sa radom PepsiCo sajt · ·