Lizalice i cveće
U VAZDUHU · urban flash

Da li je java san ili retke biljke sa Tibeta čiji su lekoviti sastojci tek nedavno otkriveni? Izgleda da nije ništa od navedenog, već samo volja i kreativnost, da se na polju tvrdih bombona i lizalica napravi nešto što do sada još uvek niste videli…

Spolja je klasičan slatkiš koji vole mnogi, a unutra cvet, i to pravi a ne od fondana ili slično. Istina prošao je i taj cvetić neke pripreme pre nego što se našao u vašem slatkišu, ali svakako je pravi pravcati – pa vam prosto dođe da lizalicu sačuvate kao ukras a ne da je odmah smažete.

Autor ovih neverovatnih slatkiša je izvesna Janet iz nečega što se zove – Best of Sugar Bakers Bakery. O njenim se proizvodima detaljnije možete upoznati posetom Etsy mreže, a mi smo za vas pripremili samo one fotografije koje su nas oduševile, jer činjenica je da Janet pravi razne slatkiše, ali ovaj lilihip je nešto što do sada još nismo videli, a verujemo da niste ni vi!

Kako autorka poslastica sama ističe ovi cvetići se uzgajaju u zatvorenom prostoru, kako bi se sprečilo da bubice ili neki toksini iz prirode završe u lizalicama. O ukusima od kojih pravi svoje tvrde bombone izdvajamo one sa ukusom šećerne vune, i čizkejka od limete. Istina je da sami cvetovi ne utiču na ukus slatkiša, ali zar je potreban drugi razlog do onoga da je dizajn savršen i veoma primamljiv čak i onima koji uporno tvrde da su lizalice samo za decu!

Poslastice sa ukrasima u obliku poljskog cvećaOtvori galeriju
Nevaspitani putnici Najdosadniji putnici u avionu Jutarnji ritual Četiri jutarnja rituala koji pozitivno utiču na ostatak dana Donald Trump umetnost Donald Trump: Umetnost koja slavi i ona koja ismeva popularnog biznismena Čišćenje kuće Da vam kuća uvek blista · · · ·