page-cover-poznati
U VAZDUHU · pop trash

Pravo umetničko ime je dobra osnova za karijeru u šou-biznisu. Iz tog razloga nas nimalo ne čudi da su mnoge popularne zvezde današnjice izabrale da se u javnosti pojavljuju pod imenom različitim od onog koje su im roditelji dali kada su se rodili.

Sledeće poznate ličnosti su samo neke koje su se odlučile na ovaj potez. Saznajte u tekstu koji sledi šta se krije iza njihovih novih pseudonima i kako se stvarno zovu. 

Điđi Hadid

Pravo ime Điđi je Jelena Nura Hadid. Ideja za njegovu promenu je potekla od njene majke, inače bivše manekenke, Jolande Hadid.

Bruno Mars

Popularni pevač je rođen kao Piter Džin Hernandez. On je izabrao Bruno Mars za svoje umetničko ime iz više razloga. Kao prvo, otac mu je nadenuo nadimak „mali Piter Bruno“ budući da ga je kao bucmasti dečak podsećao na poznatog rvača Bruna Samartina. Kada je odrastao, Bruno je smršao, ali su mu mnogi poznanici govorili da izgleda kao da je sa druge planete, što ga je inspirisalo da doda reč Mars svom nadimku.

Niki Minaž

Složićete se da ime Onika Tanja Maraž nije baš zgodno za osobu koja pretenduje da bude popularna. Njemu, naravno, ništa ne fali, ali se teško pamti, što može da napravi razliku između uspešne i neuspešne karijere u šou-biznisu. Na nagovor ljudi iz svoje diskografske kuće, popularna reperka ga je promenila u Niki Minaž. Verujemo da nije zažalila što je donela ovu odluku.

Majkl Kiton

Majkl Kitonovo pravo ime je bilo veoma podesno za nekoga ko pretenduje da bude holivudska zvezda, međutim, postojao je mali problem, već se jedan popularni glumac tako zvao. Filmska industrija je očigledno mala za dva Majkla Daglasa.

Natali Portman

Natali je svoje prezime Heršlag zamenila sa Portman zato što je to bilo devojačko prezime njene bake.

Elton Džon

Pravo ime popularnog britanskog pevača je Redžinald Kenet Dvajt. On je na početku svoje karijere bio pijanista u bendu Bluesology, u kome su mu, između ostalih, društvo pravili saksofonista Elton Din i pevač Džon Boldri. Pozajmivši njihova dva imena došao je do svog pseudonima – Elton Džon.

Dženifer Aniston

Zvezda serije Prijatelji je rođena kao Dženifer Lin Anastasakis. Njen otac je bio imigrant iz Grčke koji je posle nekog vremena života u SAD odlučio da amerikanizuje prezime svoje porodice njegovim menjanjem iz Anastasakis u Aniston.

Džejmi Foks

Mladom Eriku Marlonu Bišopu je bilo potrebno lako pamtivo ime kada je nastupao na večerima stand up komedije. On je izabrao da postane Džejmi Foks jer se tako prezivao jedan od njegovih omiljenih komičara, Red Foks.

Majli Sajrus

Tokom njenog detinjstva, Houp Destini Sajrus je imala nadimak Majli koji je potekao od engleske reči „smiley“ (nasmejana). Ona je očigledno smatrala da je on dovoljno dobar budući da ga je izabrala za svoj pseudonim kada je počela karijeru u industriji zabave.


naslovna Najgore fotografije poznatih osoba collage Cifre sa venčanja poznatih od kojih ćete zanemeti drew-barrymore-leaves-her-wildflower-book-signing-at-club-news-photo-501590554-1535575593 Ove poznate ličnosti su biseksualne page-cover-poznati Poznati uživaju da krše ustaljena pravila oblačenja · · ·