Zepter Therapy Air Ion
U VAZDUHU · promo

Svetska zdravstvena organizacija je procenila da u Srbiji zbog zagađenja vazduha prerano umre više od 5400 ljudi godišnje. Zagađen vazduh utiče ne samo na bolesti disajnih puteva, već i nastanak moždanih udara i srčanih oboljenja.

Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, ova godina beleži rekordnu koncentraciju polena ambrozije u vazduhu, koja je čak 10 puta veća od dozvoljene. Najizraženije tegobe, poput problema sa disajnim putevima, osipa, kijavice, pa čak i astmatičnih napada, imaju osobe podložne alergijama, asmatičari i deca.

Zepterov sistem za prečišćavanje vazduha Therapy Air iOn efikasno se bori protiv zagađenja vazduha u zatvorenom prostoru, gde nivo zagađivača i alergena može biti do 100 puta veći nego u zagađenoj spoljašnjoj sredini.

Sistem od pet filtera eliminiše zagađivače i alergene iz vazduha, kao što su: fina prašina, polen, ambrozija i drugi alergeni, buđ, grinje, bakterije i virusi, dlake, neprijatni mirisi, gasovi i duvanski dim.

Aparat je nečujan, lako prenosiv, modernog dizajna i idealan za vaš dom, kancelariju, vrtiće, škole, fitnes centre…

Therapy Air iOn daje Vama i Vašoj porodici šansu da bezbedno i zdravo dišete.

Kompanije Zepter je omogućila 20% POPUSTA na aparat Therapy Air iOn   

Therapy Air iOn je proglašen za najbolji prečišćivač vazduha na tržištu, po oceni nemačkih stručnjaka u istraživanju sprovedenom za uticajni nemački portal “Experten testen“.


Edukativne radionice u Coca Cola podška mladima Besplatna edukacija za nezaposlene mlade u 10 gradova Srbije Prijavljivanje je u toku! Atlantic Grupa traži novu generaciju polaznika Poslovanje sa svrhom Počeo sa radom PepsiCo sajt Weekend Media Festival 10. Weekend Media Festival: Region posle Agrokora, razvoj veštačke inteligencije i promene u oglašavanju · ·