tattoo-aging-before-after-7-59097e461ba67__605_cover
PULS GRADA · lepota

Možda mislite da će vam nova tetovaža stajati odlično, ali da li ste nekada razmišljali o tome kako će ona izgledati posle nekoliko godina? Tetovaže se, nažalost, menjaju s protokom vremena. Pogledajte u našoj galeriji neke primere ne baš lepog starenja tetovaža.

Postoji nekoliko razloga zašto se ovo dešava. Vrsta mastila može da bude ključna. Jeftinije i manje kvalitetno mastilo će brže izbledeti nego skuplje i kvalitetnije. Takođe, bitno je voditi računa da boja mastila ne bude previše svetla, budući da takve boje brže izblede. Posebno važna stvar na koju bi trebalo da obratite pažnju ako želite da održite postojanost vaše tetovaže jeste da izaberete pravo mesto na telu za tetoviranje. Tetovaže na leđima ili grudima će biti dugovečnije nego one na šakama ili stopalima.

Tetovaže nekad i sadaOtvori galeriju

Ako ste poslušali naše savete pri izboru tetovaže, ostaje vam još samo da je održavate na pravi način. Preporučuje se da ih što manje dodirujete i ne izlažete previše dugo suncu, a ako ste na plaži, krema za sunčanje sa najvećim zaštitnim faktorom je obavezna.

Nivea NIVEA: Noviteti u kojima ćemo uživati pagecover Mermerne usne: Novi trend u šminkanju coverspringmakeupandhair Osvežite šminku i frizuru za proleće Linija DR Grandel Preparati zbog kojih će vam koža lica reći „hvala“ · · ·