collage
PULS GRADA · stilistika

Midi suknja je poslednjih godina uzela primat nad mini i maksi suknjama, te tako osigurala počasno mesto u garderoberu svake dame od stila. Elegantnog kroja, prikladne dužine i zanimljivih materijala, ovaj model suknje jako je zahvalan za kombinovanje, te pogodan za razne prilike i stilove odevanja. Kako je jesen vrlo inspirativna sezona u modnom smislu, danas ćemo vam pokazati kako ovaj šik komad možete stilizovati na najbolji način.

Midi suknja je naročito pogodna za poslovna izdanja, te ukoliko tražite inspiraciju, u nastavku pogledajte neka od sjajnih stilskih rešenja koja smo zabeležili na ulicama svetskih metropola ovih dana.

1) U kombinaciji sa vunenim džemperom

Tokom jeseni obožavamo da nosimo tople, vunene džempere i rolke, pa zašto ih onda ne bismo iskombinovali baš sa midi suknjom?! Spoj rustičnog pletiva i elegantne suknje izgledaće vrlo zanimljivo zahvaljujući različitim teksturama i formama. Još ako uz to dodate glomazne naočare, atraktivnu torbu, kaiš ili zanimljiv nakit, sigurno nećete ostati neprimećene

2) U kombinaciji sa košuljom

Ukoliko ne volite rolke i džempere, dobra vest je da se midi suknja savršeno slaže i sa košuljom. Bilo da se opredelite za klasičnu belu varijantu, sa kojom nema greške, ili pak neku dezeniranu, midi suknja će na pravi način istaći njenu eleganciju, a vas pretvoriti u neprikosnovenu kraljicu poslovnog odevanja!

3) U kombinaciji sa blejzerom

Blejzer je neizostavni komad u garderoberu svake šik dame. Praktičan, ležeran, poslovan… Kako god da ga nosite, on daje taj finalni pečat svakom izdanju i podiže kombinaciju na jedan viši nivo! A samo zamislite spoj ovog komada muškog kroja sa ženstvenom midi suknjom… Savršenstvo!

4) U kombinaciji sa običnom majicom

Ukoliko ne volite previše da eksperimentišete, znajte da su nekada najjednostavnija stilska rešenja ujedno i najbolja! Zato prigrlite obične majice neutralnih tonova i iskombinujte ih sa svojim primerkom midi suknje. Minimalizam u svom najboljem izdanju!

5) U kombinaciji sa drugim printovima

Pored svedenih, monohramatskih varijanti, midi suknja zanimljivog printa takođe je sjajan izbor. Ukoliko negujete malo drugačiji modni ukus, dezeniranu suknju iskombinujte sa komadom nekog drugog printa. Ono što treba da imate na umu je da se najbolji efekat postiže ukoliko se držite iste palete boja. Prugice i tufnice, prugice i cvetni dezen, animal print i karo… Mogućnosti su neograničene…

6) U kombinaciji sa jarkim bojama

Jesenja palete boja je toliko bogata, da bi bilo šteta ne iskoristiti sav njen raskošan potencijal! Stoga se opredelite za tople, zemljane tonove kao što su žuta, narandžasta, crvena, bodro… Midi suknju u nekoj od ovih nijansi uparite sa komadima neutralnih tonova kako biste postigli najbolji efekat!

collage Odevni komadi koje nikako ne treba da nosite na putovanju collage Obuća koja nikada ne izlazi iz mode collage Omiljeni jesenji trend u režiji poznatih dama cover 8 odevnih komada koje možete nositi od jutra do mraka · ·