cover
U VAZDUHU · urban flash

Iz nekog razloga žene generalno više vole visoke muškarce. Verovatno zato što se pored njih osećaju sigurnje, zaštićenije i ženstvenije. Osim toga, nije loše imati nekog ko uvek može da vam doda stvar koju ne možete da dohvatite, i koji ima kapacitet da postane košarkaška zvezda. Ali nije sve u visini, jer postoje trenuci kada pripadnicama lepšeg pola upravo zbog nje brojne životne sitnice postaju smešne i apsurdne.

Svaka dama koja je imala visokog partnera zna da je pozajmljivanje odeće od svog dragog besmisleno, jer ćete u njegovoj majici izgledati kao u haljini. Kada žurite negde, jedan njegov korak je najmanje tri vaša, pa vam se čini da sve vreme trčite za njim. Oko kišobrana uvek nastaje borba, i šetnja po kiši prestaje da bude romantična. Ne dozvolite mu da bude taj koji će zakačiti ogledalo, jer se vi uopšte nećete ni videti u njemu. Ali dobro, ima tu i pozitivnih strana, pa ako ste na koncertu dovoljno je da vas podigne na ramena, i sve ćete videti bez problema.

Inspirisane ovakvim slatkim životnim situacijama, nastale su duhovite ilustracije, a vi otvorite galeriju i pogledajte ih jer će vas sigurno oraspoložiti.

Kako stvarno izgleda biti u vezi sa visokim muškarcemOtvori galeriju
Amerikanci ne znaju gde je Severna Koreja Amerikanci ne znaju gde je Severna Koreja pagecoer 5 bizarnih proizvoda koji će vas ostaviti u čudu cover Stvari koje desnoruki ljudi nikada neće razumeti vacation-pictures-big-heads-james-nathaniel-5-598d5f3a954a4__700_cover Slike sa odmora kakve nisu očekivali · · · · · · ·