funny-pregnancy-photos-maya-vorderstrasse_cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Maya Vorderstrasse je kao i druge trudnice uživala u tome da tokom trudnoće nove, i za nju sasvim neverovatne stvari, podeli sa prijateljima na društvenim mrežama. Istina je, kako kaže, da je na vreme shvatila koliko se čudno ponaša usled dejstva svih tih hormona, ali je ostala prisebna, imala dosta smisla za humor, pa je tako svoja najneverovatnija zapažanja vezana za trudnoću pretvorila u zabavnu seriju fotografija.

Ako ste trudni ili se pitate kako će to izgledati ono što vam od sveg srca preporučujemo jeste da u našoj galeriji pogledate seriju fotografija koju je Maya Vorderstrasse napravila. Sigurni smo da će vas i rastužiti i nasmejati i to gotovo istovremeno! Od neverovatnih promena raspoloženja preko čuvenog trudničkog apetita, svaka fotografija koju je Maya postovala na Instagram pokazuje kako se osećala u kojoj nedelji trudnoće.

Na crnoj tabli iza nje, pročitajte šta je ono što možete da očekujete i što vam vaš lekar sigurno neće reći, a bilo bi zgodno da znate, i da ne mislite da nešto nije u redu sa vama i vašom bebicom. Pratite vašu najbolju prijateljicu na putu ka njenom porođaju, jer svaka njena fotografija će vam dobro doći, baš kao da je od zlata!

Maya Vorderstrasse je sve objasnila!Otvori galeriju

cover Najlepši rančevi za prvi dan škole koje i mame mogu pozajmiti izvor: www.brightside.me Pet situacija koje će mame razumeti cover Zašto je samački život uživancija cover Najlepše venčanice u 2017. godini · ·