jetlagged naslovna
KULTURA · art

Karijera i život stjuarda i stjuardesa nešto je što deluje glamurozno i atraktivno onima koji posmatraju sa strane. U svakom danu na tom poslu oni se sreću sa raznim izazovima koji mogu dovesti i najstabilniju osobu do ludila, ali pretočene u strip, te dogodovštine mogu vas nasmejati do suza.

Keli Kinkejd provela je 10 godina kao stjuardesa, sve dok nije otpuštena kao tehnološki višak u svojoj kompaniji. Kako je njena ljubav još od detinjstva crtanje, rešila je da to spoji sa iskustvom koje ima i tako je nastala serija stripova posvećenih zvanju kabinskog osoblja. Oni su mahom zasnovani na njenim i iskustvima njoj bliskih ljudi.

Od 2012, kada je Keli započela da objavljuje svoje ilustracije, objavila je dve knjige koje obuhvataju doživljaje kabinskog osoblja, pilota i ljudi koji često lete. Njen cilj je da neke frustrirajuće situacije pretoči u humoristične crteže. Za više ovih stripova, možete posetiti njen zvanični sajt.

Smešni uvid u život kabinskog osobljaOtvori galeriju
naslovna stripovi Stripovi koji pokazuju ono što retko izgovaramo ilustracije naslovna Ilustracije koje pokazuju koliko je važno samopouzdanje 862910-chicagomag-colors-1-web_orig-1525947640-728-8eb6b734b3-1527169446 Ilustracije modernog doba koje ostavljaju gorak ukus collage Nestvarne ilustracije poznatih ličnosti · · · ·