naslovna
U VAZDUHU · retrovizor

Mislili ste da su bojanke za odrasle nešto što je izmišljeno u prethodnih nekoliko godina? Iako im je popularnost naglo porasla tek nedavno, istina je da su one prve odštampane još pre nekoliko decenija.

Život je tokom 1950-ih i 1960-ih godina izgledao veoma drugačije nego danas, ali se neke paralele svakako mogu povući. Poslovni život je bio jedan svakodnevni aspekt u koji se ulagalo dosta truda i koji je povlačio puno pravila. Ljudi su i tada znali da se šale, pa je tako 1961. godine objavljena bojanka za odrasle u kojoj se provlači baš ova tema. Postala je toliko popularna da su pravljene parodije na nju na televiziji i u novinama, a i nama danas može doneti malo zdravog smeha.

Bojanka sa poslovnim čovekom iz 1961.Otvori galeriju

Naslovna fotografija - (deltanews.eu, thewalrus.ca) Sigmund Frojd i pismo zabrinutoj majci: Nekoliko pogleda na homoseksualnost Naslovna fotografija - Dr Jovana Stojković (foto vakcinainfo.org) Kad psihijatar postane iracionalan: Dr Jovana Stojković i sulude priče Naslovna fotografija - Kineskinja, rad Jelene Bibić „Prolećna izložba“ u Staroj Kapetaniji dokaz je da smete šareni u Zemun Alvirović i Katić Mirko Alvirović i Kamenko Katić: Pamtićemo ih… · · · ·