Baloni u modi
PULS GRADA · dizajn

Do sada ste ih viđali samo na dečjim rođendanima a od nedavno oni su postali obavezan deo svake žurke za odrasle koja ima nameru da bude obeležena kao moderna i urbana. Jedan mladi otac je glavni krivac što se od Bruklina do ostatka sveta, a naročito među mladim hipsterima, raširila nova stara moda, koja podrazumeva balone na zabavama onih starijih od 18!

Robert Moy je osnovao kompaniju Brooklyn Balloon Company 2012. godine nakon što je za potrebe svoje i dece svojih prijatelja napravio različite zanimljive oblike balona kojima bi ukrašavali prostorije tokom proslava rođendana. Tri godine nakon osnivanja firme, na Instagramu ima preko 40 hiljada pratilaca, a od nedavno su njegovu kompaniju sve češće počele da kontaktiraju moderne devojke iz Njujorka koje žele da za svoje zabave imaju nešto neobično i drugačije.

Robert je počeo da pravi replike dizajniranih predmeta od balona, i to je bio samo početak velike popularnosti nečega što je dosta dugo bilo namenjeno samo najmlađima. Danas je već majstor za izradu pop art predmeta od istog materijala, a nove narudžbine još uvek stižu i one se često tiču želje da se od balona naprave replike modnih predmeta čuvenih kreatora poput Ralpha Laurena, Kennetha Colea i Anne Klein. Da se ne biste previše brinuli, Moy izrađuje balone od biorazgradivog lateksa i gume, tako da štetne materije ne mogu i neće biti deo vaše zabave, naravno, ako vam se ovako nešto sviđa!

Ponovo su u modi baloni!Otvori galeriju
Novogodišnji ukrasi za one koji vole "Alisu u zemlji čuda" Za sve ljubitelje „Alise iz zemlje čuda“ Karbonela Kabrionela: Nakit za sva tela Kuća za Noć veštica Noć veštica: Umetnički poduhvat inspirisan praznikom cover Logo+Umetnost: Kombinacije korporativnih simbola sa remek delima slikarstva · · ·