naslovna
U VAZDUHU · flešbek

Pri kraju 19. veka, mnogi imigranti iz Evrope su svoju sreću i bolji život tražili preko okeana, u obećanoj zemlji Americi. Brodovi su bili prepuni lica koja su očekivala izlaz iz loše svakodnevice, ali nisu baš svi dobili ono što su zamišljali.

Doseljavanje u novi svet i pravljenje doma u nepoznatim okolnostima teško je za svakoga ko ne zna šta ga tačno tamo očekuje. Tokom 1890-ih godina, ljudi željni boljitka nisu baš mogli da budu sasvim pripremljeni na to šta će ih dočekati u Njujorku. Nakon imigracije u veliki grad morali su da stisnu zube i nekako prežive sa onim što im se našlo na raspolaganju. Sledeće fotografije ostale su kao svedočanstvo o strašnim uslovima sa kojima su se oni suočavali.

Svakodnevica njujorških imigranata krajem 19 .vekaOtvori galeriju

b0d1fb5b20701eece8ddc059951d2636 Tajne lepote carice Sisi koja je bila ispred svog vremena collage 2 Najlepše fotografije venčanja u godini vašeg rođenja collage Prefinjeni stil princeze Margaret kroz vreme mek naslovna Ovako je bilo na otvaranju prvog Mekdonalds restorana u Sovjetskom Savezu · · · ·