mladi
KULTURA · fotografija

Kada pogledate fotografije svojih roditelja ili baka i deka iz njihove mladosti, da li vam se čini da su oni nekako bili drugačije mladi od vas? Možda imate utisak kao da su brže odrasli, da su već ozbiljni na fotografijama na kojima imaju 16 godina, a vi u tim godinama uopšte niste bili takvi, bili ste još uvek deca?

Kao da se pogled na mladost stalno menja. Kroz istoriju se čini da su mlađe generacije nekako bile zrelije nego što su danas, možda je to do kulture, odeće, životnog veka, možda se to samo tako čini. U galeriji u članku imaćete prilike da pogledate fotografije od pre sto godina mladih ljudi iz celog sveta. Možda na osnovu njih dođete do nekih zaključaka, da li je mladost nekada bila zrelija, da li se brže odrastalo, ili se samo tako čini? Da li će za sto godina fotografije iz naše mladosti izgledati kao da smo već odrasli na njima?

AlžirOtvori galeriju
foto Iste fotografije nakon 30 godina depresija Borba sa depresijom kroz fotografije poznati Porodične fotografije poznatih GRAS / the balanced room Počinje festival fotografije “VIZUALIZATOR” · · · ·