1488728839-landscape-1488395430-slant-template-early
PULS GRADA · moda

Pop zvezde kao što su Taylor Swift, Beyonce i Adele dominiraju muzičkim top listama, ali i listama najbolje obučenih poznatih ličnosti. Da li je to baš uvek bilo tako? Dug je put do vrha, a često i trnovit, a ono što važi za profesionalne uspone i padove, važi i za modne. Nije sve uvek bilo blistavo. Prisetimo se modnih momenata sa početka njihove karijere, pre nego što su sebi mogli da priušte najbolje stiliste.

1. Selena Gomez, 2009.

Selena u haljini sa šljokicama izvodi hit Falling Down sa svog prvog albuma Kiss & Tell u emisiji Dancing With the Stars. Inače tada je redovno nastupala sa pratećim bendom The Scene

2. Taylor Swift, 2006.

Na jednom od njenih prvih televizijskih nastupa, Taylor Swift je uz akustičnu gitaru otpevala himnu SAD tokom poluvremena utakmice američkog fudbala između Detroit Lionsa i Miami Dolphinsa. U to vreme je bila prepoznatljiva po svojoj kovrdžavoj kosi.

3. Beyonce, 1998.

U godinama u kojima je bila članica grupe Destiny’s Child, Beyonce je morala da nosi sličnu odeću kao i ostale pevačice. Na ovoj fotografiji je prikazan jedan od njihovih prvih koncerata na turneji 1998. godine.

4. Rihanna, 2007.

Na nastupu u emisiji Today Show Rihanna nosi kratku metalik haljinu, koja izgleda kao odeća koju bi pronašli na Barbikama iz ’90-ih.

5. Lady Gaga, 2007.

Dve godine pre čuvene The Fame Ball turneje, Lady Gaga je privlačila pažnju svojim izborom outfita. Na ovom nastupu na festivalu Lollapalooza nosi grudnjak koji izgleda kao disko kugla.

6. Justin Timberlake, 1999.

U vreme kada je žario i palio sa kolegama iz grupe NSYNC, Justin Timberlake se nije mogao pohvaliti dobrim modnim stilom, kao što se i da videti na ovoj fotografiji nastupa iz 1999, u kojoj nosi preširoku belu odevnu kombinaciju.

7. Adele, 2007.

2007. Adele je više izgledala kao folk izvođač nego soul diva kakvu je danas poznajemo. Na slici je možemo videti na Great Escape festivalu u Brajtonu.

8. Katy Perry, 2008.

Katy je na početku karijere nosila šiške i redovno nastupala sa gitarom. Zanimljiv detalj na ovoj slici je i narukvica sa malom bananom.

9. Justin Bieber, 2007.

Pre bibermanije, Justina smo ponekad mogli da vidimo kako svira i peva na kanadskim ulicama. Naravno, odeća koju je tada nosio nije se mnogo razlikovala od iste tipičnih tinejdžera.

10. Ariana Grande, 2010.

Pre karijere muzičke pop zvezde, Ariana Grande se proslavila glumom u seriji za mlade Victorious, u kojoj je bila prepoznatljiva po svojoj crvenoj kosi.

cover5prolece 5 prolećnih kombinacija za uskršnje praznike 30. Fashion Selection Vodimo vas na 30. Fashion Selection 1490288631-scandi-pink_cover Milenijalska roze: Boja koja je osvojila modu Muška prolećna moda Prolećni komadi odeće za muškarce · · · · ·