Kako su poznati proslavili Halloween
U VAZDUHU · urban flash

Za sve one koji su u petak rešili da ostanu kod kuće i pošteno se odmore od radne nedelje proslava praznika Noć veštica verovatno je ostala sasvim nepoznata, osim ukoliko vam na vrata nisu zvonila maskirana deca koja su tražila slatkiše, što i nije običaj u ovim krajevima. Neki od vas čuveni praznik Halloween nikada neće zaboraviti zahvaljujući horor filmovima sa dotičnom tematikom, međutim, kako su slavni obeležili ovaj datum ostaje nam da pogledamo.

Zahvaljujući Instagramu i drugim društvenim mrežama, čini se da su poslednjih par godina poznati aktivniji kada je reč o objavljivanju fotografija sa proslava kao što je Noć veštica. Da li se radi o klasičnom utrkivanju oko popularnosti, što će nas u krajnjoj liniji dovesti do novca kao ključnog razloga, ili su samo hteli da nam pokažu šta propuštamo ako smo umesto kostima u petak obukli pidžamu.

Adriana LimaOtvori galeriju
Odrasli i deca odgovaraju na jedno pitanje Ko je srećniji – odrasli ili deca? Tradicionalna ruska venčanja i fotografije Sulude fotografije sa venčanja u Rusiji Tajna venčanja Tajna venčanja Trap Game „Real life‟ igre u Beogradu i Novom Sadu · · · · · ·