historical-children-photography000
fotografija

U današnjem svetu, pametni telefoni, tableti i računari predstavlju neke od omiljenih „igračaka“ dece. U neka ranija vremena kada oni nisu postojali, deca su više vremena provodila napolju, igrajući se u prirodi i uživajući u vazduhu.

Iako je danas najnormalnije da mališani provode vreme ispred ekrana različitih veličina, to nije oduvek bio slučaj. Nekada su zabavu tražili na otvorenom, istražujući prirodu i igrajući se sa drugarima i životinjama. Slike u narednoj galeriji su samo podsetnik na to vreme i pokazatelj da je moguće zabavljati se i bez električnih uređaja. Uz pravo vaspitanje i podsticaj i današnja deca mogla bi da aktiviraju maštu malo više i uživaju u nekim drugim oblicima zabave.

Kako su deca nekad uživalaOtvori galeriju
Zivotinje naslovna Ko kaže da životinje ne mogu da odlepe od ljubavi Stari San Francisko Vidite stari San Francisko na ovim crno-belim fotografijama Rainy City - Alex Dean - United Kingdom Izložba fotografija „Nightlife“ u galeriji New Moment rainy-cityscape18 Fotografije kišnih dana kao remek-dela umetnosti · · ·