011laurenbacall_humphreybogart_vogueint_7nov17_gettyimages__jpg_7502_north_1160x_white
U VAZDUHU · flešbek

Zahvaljujući svom zavodljivom pogledu, promuklom glasu i glamuroznim uvojcima, glumica Loren Bekol vrtela je muškarce oko malog prsta. Ipak, jedan od njih ukrao joj je srce, te postao partner u brojnim filmovima, ali i u privatnom životu. U pitanju je, naravno, čuveni dasa sa šeširom, glumac Hemfri Bogart. Graciozna, elegantna i ženstvena, zbog svojih dugih trepavica i prodornih plavih očiju zadobila je nadimak „The Look”.

Kako je ovaj legendarni glumački par mamio uzdahe gde god da se pojavi, iza njih ostao je niz fantastičnih fotografija koje slave njihovu ljubav, stil i raskošan talenat. U našoj galeriji pogledajte neke od nainspirativnijih kadrova i uživajte u divnim prizorima.

Detalj sa svadbene ceremonije, 1945. Otvori galeriju
page-cigare Bebe i cigarete u šokantnim reklamama iz prošlih vremena collage Fotografije koje bude nostalgiju za prošlim vremenima katespade-1 Kejt Spejd: 5 kultnih modela torbi po kojima ćemo pamtiti ovu dizajnerku nostalgic-90s-memes-15-5b164a9444a51__700 Slike koje će nasmejati sve one koji su odrastali tokom ’90-ih · · · · · ·