world-leader-barack-obama_cover
U VAZDUHU · flešbek

Danas ih prepoznajemo kao velike istorijske ličnosti, ali nekada su i ovi svetski lideri bili mladi i uživali u istim stvarima kao i njihovi vršnjaci, bez mnogo razmišljanja o budućnosti. Pogledajte fotografije iz mladosti nekih od najvećih političkih ličnosti 20. i 21. veka.

I dok Margaret Tačer, Dalaj Lama i Džon F. Kenedi u mladosti izgledaju isto kao i u kasnijim godinama, ostale ličnosti srećemo u znatno drugačijem izdanju. Sadašnji predsednik SAD Donald Tramp nosi uniformu, dok je nekadašnji kubanski lider Fidel Kastro, koji je poznat po takvom stilu, na ovoj fotografiji obučen u košulju sa kravatom. Mahatma Gandi je odelu, a Nelson Mandela u narodnoj nošnji. Iznenađenje je i stari krvnik Staljin, koji deluje kao da je bio glavni srcolomac svoje generacije.

Vladimir Putin 1966. Otvori galeriju
Istorija žvakaće gume (foto: YouTube) Žvaka kroz vekove Vremenska mašina: Njujork 1993. godine Vremenska mašina: Njujork 1993. godine Ulaz u hotel (izvor news.waldorfastoria.com)_cover Hotel Valdorf Astoria: Stari svedok raskalašnog života coverbecelvis Lična sekretarica Elvisa Prislija svedoči o životu u Holivudu · · · · · ·