odrasli
U VAZDUHU · urban flash

Kad smo bili klinci ponekad smo jedva čekali da odrastemo kako više ne bismo morali da radimo one stvari koje su nas kao decu smarale, ili ih jednostavno nismo voleli. Kako se činio super taj život odraslih, mogu da rade šta hoće! I kad hoće. I niko im ne naređuje ništa.

Što smo bivali stariji, mnoge stvari su nas sve manje privlačile. Možda smo žarko želeli nešto, ali bismo vremenom polako odustajali od toga. Da li smo prerasli, bili preumorni ili jednostavno, izgoreli u čekanju, nije bitno, mnogi od nas nisu postali one osobe za koje smo mislili da ćemo biti dok smo bili deca. I čini se da život odrasle osobe nije toliko zanimljiv. Nekako se sve svede na posao koji se ne voli i spavanje, za koje se uvek ima premalo vremena. Ali, to ne znači da ne možemo da se nasmejemo duhovitim ilustracijama koje prikazuju kako izgleda život odrasle osobe, a kako smo mi zamišljali da će izgledati dok smo bili deca.

Svi smo mislili da ćemo biti milioneriOtvori galeriju
žene Šta žene misle da muškarci misle o njima Umetnost specijalnih efekata I „obični filmovi“ imaju specijalne efekte dep Arhitekturom do prikaza mentalnih bolesti i poremećaja Bolno suočavanje sa preljubnicima Bolno suočavanje sa preljubnikom · ·