Neizostavni detalji u dečjem kutku
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Raspust i razigranost su zaštitini znak leta kada su deca u pitanju, nakon čega nas po pravilu čeka uređenje dečije radne sobe. Predstavljamo ideje za uređenje radnog prostora vašeg mališana.

Radni prostor oslobođen preteranih detalja i suvišnih elemenata pružiće dodatni podsticaj, inspiraciju i elan za kreativno razmišljanje i rad. Ovakav tip organizacije enterijera posebno se preporučuje za stanove skromnijih diemenzija, gde je uspešna organizacija prostora možda i njavažniji deo čitavog procesa uređenja.

Enterijeristi Forma Ideale kreirali su viziju radne sobe za tinejdžere koji smelo koračaju putem uspeha i velikih zadataka uz pomoć tematski koncipiranog kompjuter stola u minimalističkom duhu CT-1720 praktičnih dimenzija i stolice UMC7003 unikatnog dizajna.

Domaći zadaci i radne obaveze uskoro postaju ponovo deo dečje svakodnevnice i naše je da učinimo da ti dani budu za njih deo najlepšeg poglavlja koje pišu u svom omiljenom radnom kutku. Pažljivo odabrani detalji i nameštaj u belom dezenu, doprineće efektno zaokruženoj enterijerskoj celini. Dobitna kombinacija za uređenje prostorija manjih dimenzija je kompjuter sto BOBBY i stolica NF-901A.

Bez obzira da li uređujete radnu sobu devojčice ili dečaka treba poštovati njihov stil, osećaj za lepo i potrebe kada su u pitanju raspoloživi prostor za dodatne aktivnosti, kao što su igra, druženje i odmor. Prikazani primeri ilustruju kako se svaki milimetar raspoloživog prostora može smisleno iskoristiti i upotpuniti najsitnijim detaljima koji su dragi vašem detetu.

sydney-opera-house-768x320 Ovako su zamalo izgledale poznate svetske znamenitosti moma City letnja preporuka #83: Beograd izlaže u Njujorku – Betonska utopija u MoMA-i toa-heftiba-214340-unsplash-1120x747-1 Kako da osvežite spavaću sobu u skladu sa horoskopskim znakom 1024px-national_library_of_finland Finska nacionalna biblioteka je pravo arhitektonsko remek-delo · ·