starost
KULTURA · art

Sigurno ste se pitali kakvi ćete biti kada ostarite. Gledajući slike iz prošlosti, gledajući bake i deke, bilo je teško i zamisliti da su oni bili mladi, isto kao što je teško zamisliti da ćete vi jednog dana ostariti… Svaka generacija ima svoju istoriju, ali i legende.

Činjenica je da se možda niste razumeli sa bakama i dekama jer su oni navikli da gledaju svet na drugačiji način, ne obraćajući pažnju na promene. Isto tako i vi gledate svet iz svoje perspektive, iz trenutka u kom ste, i one priče o detinjstvu bake i deke su samo priče. Ali, verovatno se ni vi nećete razumeti sa svojim unucima, koliko god vam to sada zvučalo čudno. Svet na koji ste navikli će se sigurno promeniti, a da li ćete vi biti spremni da pod stare dane menjate i sopstvenu perspektivu? U galeriji možete pogledati kako bi to moglo izgledati kada budete stari. Da li će tako i biti, moraćete da sačekate da se uverite.

Kako bi starost mogla da izgledaOtvori galeriju
umetnost Slikanje svetlom po tropskim prašumama svet Uznemirujuće ilustracije modernog života ulice Kada počne kiša, ove ulice ožive Inkubator cover Projekat „Inkubator: Inter/Akcija“ u Domu omladine Beograda ·