christmas-cards-sober-up-john-cessna-9-cover
U VAZDUHU · urban flash

U SAD postoji tradicija slanja čestitki za Božić na kojima se nalaze članovi porodice. Jedan američki komičar je odlučio da malo modifikuje ovaj koncept. Njegovo ime je Džon Sesna, a njegove božićne čestitke na kojima pozira kao alkoholičar u najmanju ruku odstupaju od voljene praznične tradicije.

Sve je počelo 2008. kada mu je majka rekla da se dovode u red i otrezni nakon što je propustio porodično slikanje za božićne čestitke. U šali mu je predložila da napravi svoje čestitke u kojima će on biti glavni protagonista. Džon ju je namerno shvatio previše bukvalno i bacio se na posao da ispuni maminu želju. Od 2008. godine pa do danas, on joj za svaki Božić šalje čestitke koje nisu baš u prazničnom duhu. Na njima glumi tipičnog alkosa koji, čini se, svake godine ulazi u sve veće neprilike zbog svoje zavisnosti.

Džonova majka prvobitno nije bila baš oduševljena sinovljevom šalom, ali je tokom godina došlo do zaključka da su neke od čestitki možda smešne. Verujemo da za jednog komičara ne postoji brutalnija uvreda od toga da mu neko kaže da je možda smešan. Da li je mama prestroga ili je Džon preterao, prosudite sami pregledom njegovih božićnih čestitki u našoj galeriji.

Božićna čestitka iz 2008.Otvori galeriju
naslovna Ovaj kalendar će vas oraspoložiti za sve pare! pexels-photo-280204 6 fobija vezanih za sezonu zimskih praznika photo-1532356884227-66d7c0e9e4c2 Plaćaju vam da prestanete da koristite mobilni 5b8ff3478905f2fa1e8b4d1d-1536-768 Šta sve ljudi zaključuju o vama u prvih nekoliko sekundi · · · ·