croprexfeatures_83849GLGL-999x500
PULS GRADA · moda

Maksi haljine od nešto punijih materijala savršene su za jesen koja nam se lagano bliži. Ma kako vam se činilo, zapravo je za kombinovanje mnogo lakše nositi dugu haljinu, nego bilo koju drugu modno-odevnu kombinaciju. U lokalnim radnjama nove jesenje kolekcije već su pristigle, a to znači da je potrebno samo da odaberete onu koja će savršeno ići uz vaš kaput ili jaknu, da možda pronađete šešir, ešarpu ili neku drugu sitnicu koja bi uz to mogla da se uklopi, i eto vam vašeg jesenjeg autfita…

Plašite se da nismo poranili? Verujete da će biti još sunčanih dana? Verovatno je da ste u pravu, ali to i dalje ne znači da nije vreme da prošetate i pronađete šta je ono što će vam biti najpotrebnije kada se broj sunčanih sati smanji, kada počnu kiše i vetrovi. Ne zaboravite da je sve u dobrom planu.

Za kancelariju vam predlažemo ili oksford cipele ili baletanke, one se odlično kombinuju sa dugim haljinama bilo jednobojnim bilo zanimljivog printa, a u slučaju da vas očekuje kakva glamurozna zabava, ne propustite priliku da obujete visoke potpetice, ili visoke čizme koje će se savršeno uklopiti u slučaju da volite boho stil koji je već par sezona veoma popularan.

Brendovi poput Manga, H&M-a ili Zare već imaju čime da se pohvale, a vama je sigurno dosta praznih reči… Bacite pogled na našu galeriju – fotografije su te koje će vas inspirisati i bez reči vam pojasniti kako da budete prava kraljica jesenje bajke!

Marks & SpencerOtvori galeriju
covernakit Nakit za međunožje: Trend koji bi najradije preskočili H&M Studio H&M Studio kolekcija za jesen/zimu 2017: Urbana sofisticiranost first-slide-(2) Odevne kombinacije zbog kojih ćete se radovati povratku na posao 13-922x500 Dior: Istražite 70 godina visoke mode · · ·