Koje ćemo cipele nositi ove jeseni
U VAZDUHU · trend

Nije nikakva tajna da se u letnjoj sezoni uživa svim čulima. Za one koji uživaju u svim vidovima mode i lepote to je idealno godišnje doba tokom kojeg možete da pokažete svu svoju lepotu i zanosnost, a bez mnogo truda.
Priroda i lepo vreme u svakom trenutku rade u vašu korist.
Ipak, i jesen ima svojih čari. Među njima se kriju i mnogobrojne nove kolekcije odeće i obuće, a šta ćemo obuti kad pristignu prvi jesenji dani – pogledajte!

Ako je verovati prestižnim modnim kućama koje su već ponudile svoja vizuelna rešenja za narednu, jesenju sezonu, kada je obuća u pitanju, biće to mešavina starog glamura, ženstvenosti i boja.
Očigledno da su, kada su trendovi u pitanju, na red došle sve boje jeseni, modeli koji ističu lepotu ženske noge i njenu perfekciju.
Povratak na nešto deblju štiklu već smo imali prilike da vidimo u prethodnom periodu, i on se nastavlja i tokom jeseni. Stabilna štikla znači udobnost ali i glamur nekih prošlih dekada dvadesetog veka.
Zahvaljujući kompaniji Burberry ponovo ćemo nositi čizme preko kolena, ali i one iznad toga, fine i meke kao čarape, šarene ili jednobojne.
Ako je vaše nestrpljenje dostiglo tačku ključanja bacite pogled na našu galeriju!

Čizme uske uz nogu (Burberry Prorsum)Otvori galeriju
Novi trend grbavi nokti u obliku balona Novi trendi manikir: Grbavi i nokti u obliku mehurića 4 Sloboda i kreativnost Sublimotion_jelo Hrana za sva čula Bronde Bronde – nova boja kose kojoj se svi dive · · ·