vatrogasci
U VAZDUHU · urban flash

Kada smo već mislili da smo zašli duboko u 2017. godinu i ostavili iza sebe sve vezano za novogodišnje praznike, naišli smo na nešto veoma vruće. To je kalendar za koji su pozirali francuski vatrogasci. Tako da, iako smo verovatno svi već nabavili kalendare za 2017. godinu, zbog ovog novog bismo onaj prvi nabavljen bez razmišljanja stavili ispod frižidera, ili obložili kantu za smeće njime.

Iza ovog seksi kalendara stoji fotograf Fred Goudon koji nam je već poznat po ništa manje seksi kalendaru za koji je fotografisao francuske poljoprivrednike. Pogledajte kalendar ovde. Ovoga puta, na red su došli hrabri i zgodni momci koji skaču u zapaljenu zgradu kako bi spasli nevine ljudske živote, još malo pa kao prinčevi iz bajke. Novac od prodaje kalendara sa vatrogascima biće doniran dobrotvornim organizacijama koje rade u oblasti zaštite od požara u zemljama u razvoju. Nema potrebe naglašavati da su svi fotografisani vatrogasci i previše seksi. U galeriji možete videti nekoliko fotografija iz kalendara i sa snimanja, ali pazite, postoji opasnost da vam postane baš vruće!

Seksi francuski vatrogasciOtvori galeriju
rad od kuće Rad od kuće pivo Najbolja piva koja ne postoje crtaći Ljudi koji liče na crtane junake hrana Ova hrana nije baš uspela · · ·