Riđi lepotani Red Hot 2016.
PULS GRADA · lepota

Ne znamo kakva će biti 2016. godina, ali ako je sudeći prema kalendaru Thomasa Knighta, 2016. će biti vatrena! Razlog za ovu tvrdnju nalazimo u jednostavnoj činjenici da je ovaj fotograf svoju inspiraciju pronašao u riđokosim, izuzetno zgodnim momcima, koji su mu pozirali, i to prilično provokativno. Za sve dame koje vole „šargarepice“ ovo bi mogla biti prava vizuelna poslastica, pa se pripazite da od vreline ne otopite tastaturu ili ekran…

Kalendar Red Hot će za narednu godinu biti sav u znaku vatreno crvene i prijatne bakarne boje. Istina je, ima tu i blede kože, i veselih pegica ali i snažnih muških mišica, tako da bi ovaj plamen mogao da nas greje od januara, pa sve do narednog decembra.

Za one koji vole riđu kosu, kalendar Red Hot napravio je pravu malu seriju poslastica, u kojem Thomas Knight radi sa modelima isključivo prirodno crvenokosim, a kako je ovo bio tek sporedni projekat, pravo je čudo da je sa margine dospeo u centar pažnje i to zahvaljujući svima onima koji su ga pohvalili, bilo zato jer su i sami riđi, ili zato što neobično cene ljude ovog specifičnog genetskog materijala.

Prošle godine Knightov kalendar dobio je mnoštvo nagrada u SAD-u i dožživeo globalni uspeh, a mi verujemo da će se ovakav trend nastaviti jer su nove fotografije za Red Hot 2016. zaista vanserijske!

Fotograf Thomas Knights proslavio riđokose lepotaneOtvori galeriju
Najbolji ajlajneri za vaše oči Idealan ajlajner za vašu boju očiju Novogodišnje frizure I kosa je nestrpljiva zbog praznika Šminka za mlade Novi trendovi u šminkanju mladih za proleće 2016. Puteri za telo & ruke Sabi kozmetika: Jednostavnost do savršenstva · ·